Kereskedési grider

CAFFEGRINDER Kft.

Frissítve: Kereskedési grider kivitelben 2,5 3 és 6 m-es munkaszélességben készül fronthidraulikára szerelhető!

kereskedési grider

A felépítmény első tagjai rugózott rögsimítók, amik a nagyobb rögöket, hantokat felaprítják. Ezeket úgy alakították ki, hogy egyszerűen egy erőkar segítségével a mélységet kereskedési grider tudjuk állítani.

Erre az állításra 4 ponton van lehetőségünk: középen kettő és két oldalt, így nem csak a mélységet tudjuk, de a rögsimítók dőlésszögét is könnyedén állíthatjuk!

kereskedési grider

Kereskedési grider következnek a síkban szerelt hullámos tárcsák, melyek két sorban helyezkednek el. Az első és hátsó sorok közötti távolság úgy lett kialakítva, hogy minél tökéletesebben felaprítsa a rögöket és ezáltal minél jobb magágyat készíthessen elő. A gép egy csapszeg segítségével dolgozhat fix vagy mozgó állásban is a talaj minőségétől függően.

kereskedési grider

A gép tökéletes lehet egy olyan kombinált gépkapcsolatra is amiben a Grinder kereskedési grider szántás elmunkálását végzi egy esetlegesen kötöttebb kereskedési grider, míg a traktor mögött egy kombinátor található, amivel pedig a magágy előkészítést végezhetjük el!

Így ezzel a gépkapcsolattal bármilyen kötött talajon is képesek lehetünk egy egymenetes magágy előkészítésre.

Egy esetlegesen lazább szerkezetű talajon pedig a Grinderas típusú gép a szántásban közvetlenül végezheti el a magágy előkészítését míg a traktor mögött közvetlenül megtörténhet a vetés így egy menetben megtörténhet a magágy előkészítés és a vetés is.

kereskedési grider

Műszaki adatok: Szállítási szélesség: cm Súlya: Munka szélesség: cm Tárcsa átmérője: mm Tárcsák száma: db opciók: fronthidraulika: A rétek, legelők levegőztetése illetve kiegyenlítésére valamint az organikus trágya egyenletes elhelyezésére is remekül használható. A tagok kialakításából adódóan remekül leköveti a művelendő talaj formáját. kereskedési grider

kereskedési grider

Hasznosvélemények