Hagyományos lehetőségek

A hagyományos RTK-n túli lehetőségek: Műholdas precíz abszolút helymeghatározás

Hagyományos Kert és Kacika Állatsimogató Hagyományos gazdaság állatsimogatóval, kilátóval, szálláshellyel Ligetfalván.

mennyiségű bányászott bitcoin

A Hagyományos Kert Ligetfalván szó szerint vett régi parasztporta lenne, ha mára a társadalmi körülmények és a lehetőségek nem változtak volna meg. Így a hagyományokhoz kötődő, de a mai korhoz és e tájhoz igazodó porta alakult ki az házigazdák ittélése során közel 20 év alatt.

egy opció időértéke nulla lehet

A teremtett környezettel összhangban törekszenek minél több élelmet maguk megtermelni egyéb, falun kívüli munkavégzés mellett. Gazdálkodásuk során vegyszereket nem használnak.

JelenLét by S. Toth Marta: Dancs Annamari – A nő, aki még hisz a hagyományos értékekben (S01E18)

Életmódjuk, szokásaik, gondolkodásuk az udvarban, a kertekben és az erdőben a növényekkel, az állatokkal és hagyományos lehetőségek épületekkel végzett sok, többnyire kézi munkához, járáshoz is idomul, mint a régiségben. Szívesen látnak vendégeket náluk fent a dombról megnézni hagyományos lehetőségek szép zalai tájat, megérezni a fa-vályog épületeik különös hangulatát, belső levegőjének illatát és átélni a megszelídült, velük élő állatokkal a kapcsolatot és rácsodálkozni az itt élő növények sokféleségére.

A zöldséges kertek és a mindenütt található számtalan fajtájú és korú gyümölcsfák érdekes együttélése a vadon termő hagyományos lehetőségek természetes közeget alkotnak.

zászló opciók

Kínálnak még: 7 fős szálláshely, 12 fős étkezőhelyiség kemencével, csikótűzhellyel, bográcsozási lehetőség, több mint féle őshonos és egzotikus állat megtekintése, simogatása, íjászkodás, hajítás, fazekazás, vályog és fa építészet bemutatása, kirándulás erdőn-mezőn… Termékek: Friss zöldségek; Friss gyümölcsök; Palánták; Levendula illatpárnák Állandó kínálat: Állatokkal való ismerkedés; Kerti séta; Kilátótorony; Szálláshely Alkalmi kínálat: Kemencés sütési lehetőség langalló ; Íjászkodás; Erdei túra gyógynövényismerkedéssel; Előadás hagyományos építészetről, vályogépítészetről bemutatóval Fotógaléria.

Hasznosvélemények