Diszkrét lehetőség

diszkrét lehetőség

diszkrét lehetőség

Tízből négy szállásadónál próbálkoztak már be rövid foglalással, egyharmaduknál ez ráadásul havi rendszerességgel megtörténik, de vannak olyanok is, akiknél hetente beesnek a titkos légyottra vágyók. A rövid foglalások közel fele 5 óránál kevesebb időre szól, ezen belül a 2 órás időtartam a legelterjedtebb.

diszkrét lehetőség

A Szallas. A titkos randevúzás különösen a éves korosztály körében elterjedt, az ilyen típusú foglalások több mint kétharmadát ők adják. Előfordult már azonban kirívó eset is, az egyik szállásadó ugyanis arról számolt be, hogy egy alkalommal egy 68 éves úr érkezett hasonló korú partnerével romantikázni.

A romantikázni vágyó vendégeknek általában nincsenek túlzó igényeik, mindössze diszkréciót várnak a személyzettől.

diszkrét lehetőség

Akad azonban olyan szállóvendég is, aki behűtött alkoholt vagy éppen befűtött szobát kér a szolgáltatás mellé. A távozás hevében gyakran előfordul, hogy ott marad ez-az.

A legtöbbször fehérneműre és valamilyen szexuális segédeszközre bukkan ilyenkor a takarító a szobában.

diszkrét lehetőség

Diszkrét lehetőség a szállásadók mindent megtesznek a diszkréció érdekében, húszból egy mégis volt már szemtanú egy-egy lebukás során. A kutatás hátteréről: A sajtóközleményben szereplő adatok a Szallas. A mintavételezés Diszkrét lehetőség lakosságára nézve nem reprezentatív, de az eredmények alkalmasak diszkrét lehetőség trendek diszkrét lehetőség.

diszkrét lehetőség

Kapcsolódó képanyag:.

Hasznosvélemények