Üzletközpont az. Üzletek ajánlatai

Élménysétány Újbudán • Allee Bevásárlóközpont
  1. Napi munka az interneten
  2. Token lista
  3. Története[ szerkesztés ] A kezdetektől az átadásig[ szerkesztés ] A terület története a szocialista városfejlesztés hatvanas évekbeli időszakára nyúlik vissza.
  4. Спросил Орел.

Vásár a Sugár mellett Vásár a Sugár mellett galéria Budapest első bevásárlóközpontja as megnyitása után azonnali siker lett; dicső múlt és üzletközpont az üzletközpont az fogadott jelen. Vár rád a Sugár! Pontosan három évtizede, Budapest első bevásárlóközpontjának megnyitását hatalmas várakozás üzletközpont az meg, és a létesítmény nemcsak a budapestiek, hanem az agglomerációból bejárók körében is siker lett.

XIV. kerület - Sugár Üzletközpont - Örs vezér tere

Az üzletközpont megújult arculattal ma üzletközpont az várja a vásárlókat. Az évforduló alkalmából utánajártunk a maga korában teljesen új kereskedelmi formát bevezető Sugár múltjának és jelenének. A terület "szocialista fejlesztésének" története a hatvanas évekre nyúlik vissza. Ekkor döntöttek arról, hogy az ötvenes évekbeli Kerepesi úti lakótelepet követően újabb lakótelepet építenek a Nagy Lajos király útja túloldalán.

üzletközpont az

Az új lakótelepet Füredi utcai lakótelepként emlegették. Nem csak lakófunkciót szántak neki, egész városrészközpontot álmodtak ide. Az ötvenes években még csak a Népstadionig tervezett 2-es metrót is úgy tervezték újra, hogy a Fehér útnál legyen a végállomása.

Igaz, a HÉV-et viszont megrövidítették, hogy ne járjon párhuzamos útvonalon a metróval. Később nem pontosan ez a terv épült meg.

Élménysétány Újbudán • Allee Bevásárlóközpont

Hamarosan üzletközpont az az akkor már széles körben használt házgyári elemek felhasználásával a kivitelezés is. Ehhez kapcsolódóan ra felépült a Sugár üzletközpont. A belső terek meghatározó színei a sötétbarna és üzletközpont az üzletközpont az voltak, ezekhez párosult a sárgás kőburkolat.

A budapestiek itt ámulhattak először olyan felülvilágítón, amely rengeteg fényt engedett a központi közlekedőterekbe. Az emeletről csempeburkolatos lépcsőkön juthattak le a vásárlók a földszintre, ahol növényágyások, iparművész tervezte szökőkút és narancsszínű ülőkék várták őket.

Sugár Üzletközpont – Rövidáru, méteráru, lakástextil, kézimunka és szabás-varrás kellékek - Röltex

A Flórián áruházhoz képest szinte luxus volt itt vásárolni. Ezek egy kisebb része ma is bérlő az üzletközpontban.

üzletközpont az

A nyitvatartás is újdonságnak számított: az akkor megszokott este hat helyett itt csak este nyolckor a Csemege kilenckor zártak be az üzletek - igaz, eleinte hétvégén zárva voltak. Később aztán már a hétvégi nyitva tartást is bevezették.

üzletközpont az

Mindezeknek köszönhetően hamarosan egy ország ismerte meg a szlogent: "Csak egy ugrás a Sugár! Egy hátsó rámpán keresztül az áruszállító teherautók a pinceszinti raktárhoz juthattak le akár éjjel is.

Új névvel éled fel a becsődőlt üzletközpont?

Itt egy kettős rácsos kapurendszert találtak. A kinti kapuhoz kaptak kulcsot a szállítók, így a "zsilipbe" be tudtak menni. Itt lerakodtak.

Ha nyitvatartási időben érkeztek, akkor rögtön át is lehetett venni az árut.

Üzletek ajánlatai

Ha nem, akkor lerakodtak, és bezárták a külső ajtót maguk után. Beljebb nem juthattak, mert csak üzletközpont az külső kapuhoz volt kulcsuk.

üzletközpont az

Másnap reggel aztán a "zsilipbe" berakodott árut a Keravill raktárosai beljebb pakolták. Az árufeltöltésben az is újdonság volt, hogy nem volt folyamatos napközbeni árufeltöltés, hanem reggel töltötték fel úgy az üzleteket, hogy az egész napra kitartson.

üzletközpont az

Az eladótérben kerekeken mozgó lapokra rakták még a nagyobb háztartási gépeket is, így könnyebb volt az árut mozgatni. A hanglemezosztályon megjelentek az első olyan pénztárgépek, amelyek "áruforgalom-gyűjtésre", azaz a tételenkénti fogyás lekövetésére is képesek voltak.

Bevezették az előjegyzéses rendelést mégiscsak hiánygazdaság volt, ugyebárBudapesten belül a házhoz szállítást.

üzletközpont az

A tévéosztályon képmagnót állítottak be, hogy a tévéken adásszüneti napokon is mehessen műsor. Hétköznap este 8-ig, szombaton délután 5-ig várták a vásárlókat a légkondicionálóval is felszerelt kétszintes üzlettérben - tudósított a Budapest újság ban.

Nový Smíchov Bevásárlóközpont Home Nový Smíchov Bevásárlóközpont A Nový Smíchov Bevásárlóközpont egy modern üzletközpont, amely Anděl szívében található és a B metróvonalon, illetve sok villamosvonalon könnyen elérhető.

A rendszerváltás után sokáig változatlan maradt az áruház. Az egyre "retrósabb" hangulatot igencsak szembeszökővé tette a konkurencia megjelenése.

Elfogadott fizetőeszközök

A válasz a Sugár től ig tartó felújítása volt: nem csak az épület homlokzata kapott új borítást, a belső terek is megújultak, és egy többtermes mozi is megnyílt az emeleten. Megújult a padlóburkolat, az álmennyezetek, az üzletek új portálokkal gazdagodtak, megtörtént a régen esedékes gépészeti felújítás is.

A második emeleti irodahelyiségek helyén üzlethelyiségek és éttermek nyíltak, így eggyel sikerült növelni az üzletközponti szintek számát.

Hatályos:

A korábban raktárnak használt pinceszintet teremgarázsnak alakították át. Az átalakításokkal az üzletközpont területe 35 ezer négyzetméter fölé nőtt. A régi KIPSZER térrácsos felülvilágító helyére új felülvilágító épült, amely nem csak a központ bevilágításában, hanem - motorosan nyitható ablakaival - a szellőztetésben üzletközpont az fontos szerephez jut.

Budapest - Sugár Üzletközpont

A korábbi lépcsők helyére mozgólépcsők kerültek. A Sugár és az Árkád között az út felett átvezető gyalogos híd épült, így a két konkurens üzletközpontnak akár üzletközpont az erősítő hatása is érvényesülhet. Ugyanebben üzletközpont az időszakban zajlott le az Üzletközpont az bővítő felújítása is.

Hasznosvélemények