Online fogadások, Online Fogadóirodák Listája () - Magyar & Külföldi

Online Sportfogadás Magyarországon - Külföldi és Legális Internetes Fogadóirodák

A 10 Legjobb Sportfogadási Oldalak Listája 2020-es évre

Bet — Ha a legnagyobbat és legmegbízhatóbbat keresed bet A Bet a világ egyik legnagyobb és legfejlettebb sportfogadó oldala. Az elképesztő kínálat mellett kiemelendő a rendkívül felhasználóbarát mobil felület, amely talán a legjobb az egész iparágban. Széles livestream kínálat, mobil applikáció és folyamatos hűség bónuszok várják a sportfogadás iránt érdeklődőket.

Az oldal egyik legjobb újítása, hogy a játékos minden online fogadások utólag is szerkesztheti, így akár egy online fogadások eseményt is hozzáadhatunk kötéseinkhez, de ugyanígy szerepel az oldal szolgáltatásai között a korai kifizetés early cash outamellyel megmenthetjük fogadásunkat, amennyiben nem annak a csapatnak áll a zászló, amelyre fogadtunk volna. Továbbiak elolvasása Betfair — Ha mindenkinél jobban értesz a sportokhoz betfair Tőzsdecápák kerestetnek!

A Betfair egy hatalmas név az iparágban. Ez az oldal a mai napig elérhető.

Online Sportfogadási Oldalak Magyarországon – Minden Infó Egy Helyen

Amennyiben nem a hagyományos sportfogadó oldalon, hanem a sportfogadói tőzsdéjükön fogadnánk, úgy fogadásainkat nem a Betfair iroda ellen helyezzük el, hanem más sportfogadók ellen. Az oldal forgalmát jól szemlélteti, online fogadások egy rangosabb Premier League mérkőzésen a Betfair exchange akár 3 millió euró forgalmat is lebonyolít játékosok között!

Unibet — Azoknak, akik szeretik a könnyed, barátságos hangulatú oldalakat unibet A svéd tulajdonú Unibet az egyik legjobb magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkező oldal. Ezeken a szolgáltatásokon felül magyar nyelvű blogot, hírlevél rendszert és egy automatizált bónusz rendszert is üzemeltetnek. A főbb sportokon kívül az Európában populáris kisebb sportágak is rendszeresen kapnak promóciókat, például az IHF kézilabda kupára egy Póker, kaszinó, mobil applikáció és online fogadások rendkívül jól működő reszponzív weboldal várja a fogadni vágyókat!

A magyar nyelvű ügyfélszolgálat kedvessége külön kiemelendő. William Hill — Angol komolyság, páratlan választék az iparág legnagyobb nevétől William Hill Az Egyesült Királyság legnagyobb sportfogadó oldala évtizedek óta szolgálja ki a fogadókat világszerte. Jelenleg 60 sportágban kínálnak eseményeket fogadásra, a monumentális élő kínálat mellett kaszinó, online kaparós sorsjegy, bingó, póker és online fogadások sportok is bővítik a kínálatot.

online fogadások

Új játékosaikat 30 euró értékű free betekkel várják 30 euró befizetése esetén. Fontos, hogy az oldal frakcionális, azaz angol szorzókat használ, amelyeket a kezdőoldalon online fogadások Price Format menüpont alatt állíthatunk át decimális szorzókra. Winmasters — Mindened a nyereményjátékok és a jackpotok? Itt a helyed? A pulse betting névre hallgató új szolgáltatással többek között a következő 30, 60 másodpercben történő eseményekre fogadhatunk.

Amennyiben az általunk megjelölt időszak utolsó másodperceiben történik meg az az esemény, amelyre fogadtunk például egy gólakkor jackpot szorzóval kedveskedik számunkra a portál. Az online fogadások további jellegzetessége a online fogadások nyelvű promóciók sokasága.

Nemrégiben a winmasters is bevezette a szelvény szerkesztés lehetőségét, így a versenytársakhoz hasonlóan itt is hozzáadhatunk további eseményeket még nyitott szelvényeinkhez. BetClic — Esport rajongóknak és kötésben fogadóknak. Éljenek a parlay boosterek! Az oldal a kötésben fogadók nagy kedvence lesz, hiszen minél nagyobb kötésben fogadunk, nyereményeinkre annál nagyobb szorzót helyez a portál.

A BetClic kiemelt hangsúlyt fektet az E-Sports fogadásra, illetve számos kiemelt mérkőzés esetében kiemelt szorzókkal odds boost kedveskednek a játékosoknak.

Az oldalhoz tartozó póker terem rendkívül populáris, hétvégéken több mint játékost találunk online egyidőben és majdnem verseny fut a nap minden pillanatában.

Tippmix — Ha a klasszikusra esküdnél!

ZulaBet Ismertető A bónuszok és az egyéb promóciók, speciális ajánlatok szerepe az online szerencsejátékban A bónuszok, a különböző promóciók, és a spéci ajánlatok pl. Mivel a piaci verseny az online szerencsejáték szektorában rendkívül erős, és igen sok az egymásnak konkurenciát jelentő cég, ezért a különböző bónuszajánlatok között kimondottan jók is találhatók. Fontos tudnod, hogy a regisztrációnál és a későbbiek során igénybe vehető bónuszoknak — kevés kivételtől eltekintve — vannak úgynevezett megforgatási követelményeik is: azaz például online fogadások adott bónuszt legalább 10x meg kell forgatni minimum 1.

Magyarország első sportfogadó oldala. A Tippmix.

Kezdőknek hogyan állítsatok elő Tippmix kódot segítség

Online a játékosok élőben követhetik kedvenc sporteseményeik szorzóinak változását, összeállíthatják szelvényeiket, melyeket akár ki is nyomtathatnak, vagy egy kód segítségével megjátszhatják a legközelebbi lottózóban.

A játékot az állami kézben lévő Szerencsejáték Zrt. Az oldalon megtalálható a legközelebbi lottózók listája is, illetve a TippmixRadar nevű applikációt letöltve valós időben követhetjük szelvényeink állását. Tippmixpro — Teljesen magyar nyelvű portál a hazai sportfogadás nagyágyúitól tippmixPro A Tippmixpro a Szerencsejáték Zrt. Az oldalon robusztus mennyiségű sportágra fogadhatunk, az események nagy része élőben is elérhető. A Tippmixpro nagy online fogadások online fogadások a hosszú távú outright fogadásokra, például már most megtippelhetjük számos végén rendezett esemény végeredményét.

Online Fogadóirodák Listája 2020 – Magyar & Külföldi Fogadási Oldalak

Az oldal előnye, hogy a Tippmix. Az oldal Hogyan osztályozzuk a fogadó portálokat? Mi nem árulunk zsákbamacskát! Csak olyan, európai online fogadások érvényes sportfogadási licensszel rendelkező sportfogadási portálokat mutatunk be és elemzünk ki, amelyeket saját magunk is kipróbáltunk, illetve évek óta előszeretettel használunk.

Számos sportfogadó oldal bukkan fel és tűnik el a világhálóról ben. Ezeket a kétes, nem megbízható portálokat természetesen érdemes elkerülni és mi sem fogunk rájuk kitérni részletes bemutatónkban.

online fogadások

Az itt bemutatott oldalak egytől egyig megbízhatók és nem kell aggódnunk, hogy rossz helyre kerülnek sportberuházásaink. Profi sportfogadóink kizárólag a saját véleményüket osztják a pénznél való kifejezés azt jelenti a online fogadások oldalak bemutatása során.

A célunk nem más, mint, hogy részletes tájékoztatást nyújtsunk a kínálatról, amely alapján minden olvasónk el tudja dönteni, hogy szándékozik-e az adott oldalon regisztrálni. Az osztályzási és elemzési szempontok rendszerét az alábbiakban részletesen bemutatjuk.

TippmixPro

A legális sportfogadás online fogadások Magyarországon A sportfogadás jogi helyzete Magyarországon egyelőre nem egyszerűen körülírható. Fontos megjegyezni, hogy a legnagyobb nemzetközi sportfogadó oldalak ban több alkalommal is pert nyertek a magyar állam ellen a NAV Szerencsejáték Felügyeleti Főosztálya decemberében történő IP-blokkolásait támadva.

Mivel a magyar szabályozás és az IP-blokkolás is szembe megy az Európai Unió működési szerződésével, illetve az állami szolgáltatón kívül semelyik más pályázó nem kaphatott semmilyen körülmények között távszerencsejáték szervezésére jogosító engedélyt, ezért a Kúria megszüntette az eddig elérhetetlenné tett oldalak IP-blokkolását, így mára a legtöbb nemzetközi sportfogadó oldal elérhető.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ezek az oldalak rendelkeznek Magyarországon hatályos, legális online sportfogadási engedéllyel mivel ezzel jelenleg csak az állami kézben lévő Szerencsejáték Zrt. Mivel az IP-blokkolást az EU illegálisnak minősítette és biztosan nem fog online fogadások, ezért a sportfogadók tömegei reménykedhetnek abban, hogy a nagy nemzetközi online sportfogadás oldalak is megkapják szerencsejáték engedélyüket, ezzel az ezeken az oldalakon történő fogadás is szerencsejátékadó-mentessé válik a Tippmix és Tippmixpro oldalakhoz hasonlóan.

online fogadások

Biztonság és támogatás Természetesen a garantált rendelkezésre állás mellett az is kiemelten fontos, online fogadások a sportfogadó oldalaknál nem csak a pénzünk, de adataink is biztonságban legyenek. Az oldalunkon bemutatott online fogadási lehetőségekkel kecsegtető irodák mindegyike rendelkezik az összes szükséges európai sportfogadási és adatvédelmi engedéllyel is.

Ezen felül fontosnak tartjuk a felelős játékszervezés elvét is, így olyan oldalakat fogunk bemutatni, amelyek valóban figyelnek a felhasználóikra. Az ügyfélszolgálatok válaszadási gyorsaságát, pontosságát és az esetleges magyar nyelvű ügyfélszolgálat meglétét is értékelni fogjuk. Szerintünk is kiemelten fontos, hogy egy fogadó portál gyorsan, hatékonyan és a felhasználó igényeit és online fogadások előtérbe helyezve foglalkozzon a felmerülő ügyekkel és problémákkal.

online fogadások

Kötelességünknek érezzük, hogy tájékoztassunk mindenkit esetleges visszatérő ügyfélszolgálati bakikról, lassú kifizetésekről, vagy szelvényekkel kapcsolatos megoldatlan online fogadások. Bízhattok bennünk, hogy utána járunk, hogy melyik oldal rendelkezik a lehető legjobb ügyfélszolgálattal!

Az oldal minősége és a felhasználói élmény Mindannyian szeretünk gyors, tetszetős, magyar nyelvű fogadóirodákkal fogadni. A játékos felhasználói élménye, az oldal gyorsasága és a fent már említett online fogadások minősége a legfontosabb osztályozási elemek közé tartozik.

Egyik legjobb tipp, amit regisztráció előtt adni tudunk az, hogy vizsgáljátok meg az oldalt tüzetesen, mielőtt megkezditek a regisztrációs folyamatot. Olvassatok el néhány szakértői véleményt. Mit mondanak a profi sportfogadók? Ide járnak vissza fogadni? Ha egy oldalnak jó a híre és a nagy tétes játékosok is előszeretettel használják, akkor érdemes elgondolkozni rajta, hogy mi is azon a portálon fogadjuk.

Érdemes a részleteket is figyelemmel kísérni: Mennyire tölt be gyorsan az oldal? Jól olvasható a betűtípus? Mobilról is elérhető? Applikációt felajánl-e a szolgáltató? Milyen a magyar fordítás minősége? Hány kattintásból jutsz el a kedvenc ligádhoz, illetve azokhoz a mérkőzésekhez, amelyekre a legtöbbször szoktál fogadni?

Ezek mind olyan apróságok, amelyek megmutatják, hogy az online fogadást felkínáló oldal mennyi energiát tesz a termékébe. A regisztráció menete Az online fogadások igyekszünk segítséget adni a regisztrációhoz.

Természetesen az egyes oldalak regisztrációs folyamata között lehet némi különbség, ám szinte mindenhol az online fogadások lépéseken kell keresztül verekednünk magunkat: Számla létrehozása: Új számla létrehozásához mindössze egy létező email címre van szükségünk, illetve egy felhasználónévre.

online fogadások

Amennyiben online fogadások még email címünk érdemes a legnagyobb ingyenes szolgáltatókat előnyben részesíteni ilyen a Gmail példáulhiszen itt a szerverek minősége és a magas sávszélesség miatt hamar megérkeznek leveleink.

Felhasználónévnek mindenképpen olyat válasszunk, amelyre könnyedén emlékezünk, hiszen online fogadások is bosszantóbb az elfelejtett felhasználóneveknél! Regisztrációs bónusz kiválasztása: A legtöbb fogadóiroda a regisztráció során megkérdezi, hogy milyen regisztrációs ajánlatot szeretnénk igénybe venni.

Szinte mindenhol több opció között választhatunk, fontos, hogy olyan méretű bónuszt válasszunk, amelynek a megforgatási követelményeit ezekről a későbbiekben írunk részletesen teljesíteni tudjuk.

Egy regisztrációs bónuszt általábande akár 4 alkalommal is meg kell forgatnunk, mielőtt kiutalhatjuk, így csak akkor válasszunk több tízezer forintos bónuszt, amennyiben hajlandók vagyunk magas összegben fogadni.

Befizetés: Minden oldal esetében kiemelten fontos a befizetési opciók online fogadások. Természetesen a legegyszerűbb bankkártyáról befizetnünk, de használhatunk különféle online pénztárca opciókat is Skrill, Neteller és társaiamelyek szintén gyorsak is kényelmesek. Válaszd ki a piacot: A mérkőzés győztese mellett számos más dologra is fogadhatsz.

Szögletszám, lapok száma, gólok száma, gólszerzők. Lesz tizenegyes? Kiállítanak valakit? Melyik csapat fogja többet birtokolni a labdát? Lehetőségeink szinte végtelenek. Kifizetés: Amint megnyertünk néhány fogadást és teljesítettük kiválasztott bónuszunk fogadási követelményeit azaz legalább háromszor — négyszer megforgattuk az általunk befizetett összeget kezdeményezhetünk kifizetést a számlánk teljes összegére.

A kifizetés gombra kattintva kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő kifizetési módot banki átutalás, vagy a online fogadások említett online pénztárca opciók és fogadóirodától függően néhány napon belül már számlánkon is lesz nyereményünk és a bónuszunk is. Ugye milyen egyszerű az online sportfogadás? A legnépszerűbb bónusz típusok Az alábbiakban bemutatjuk az online szerencsejátékosok körében legkedveltebb bónuszokat: Online fogadások free betek, avagy ingyenes fogadások a mai napig a legnagyobb hívóerővel rendelkező bónuszok, amelyeket az oldalak adni tudnak a felhasználóknak.

Fontos megvizsgálni, hogy az ingyenes fogadások bármilyen egyéb követelménnyel érkeznek-e, illetve, hogy a velük elért esetleges nyereményeket meg kell-e forgatnunk a továbbiakban, vagy kiutalhatók? Szintén fontos különbség irodák között, hogy számos bukméker a fogadó saját pénzéből várja el a fogadást és csak a fogadás elvesztése esetén pótolja ki a számlánkon a pénzt, míg mások valóban odaadják előre a pénzt, amelyet kockázatmentesen feltehetünk.

Regisztrációs bónuszok esetében is a legfontosabb a forgatási követelmény. Fontos tudni még a forgatási követelmény ismeretén túl, hogy a legtöbb regisztrációs bónusznak van online fogadások.

A legjobb sportfogadási oldalak rövid ismertetője — sportfogadás online Az online sportfogadás az elmúlt évek folyamán elképesztő népszerűségre tett szert hazánkban. Ez — egyebek mellett — főként annak is köszönhető, hogy a világhálón elérhető online fogadóirodák rendkívül széles választékot kínálnak a magyar online fogadások úgy a megfogadható sportok, mind a fogadási piacok és opciók terén.

Ha az adott időpontig ez lehet nap is nem teljesítjük forgatási követelményeinket, úgy búcsút inthetünk a bónuszunknak. Ezen felül számos magyar nyelven is működő bet oldal csak bizonyos típusú piacokra vagy bizonyos online fogadások szorzók felett online fogadások minimum engedi megforgatni bónuszait. Újratöltési bónusz: Amennyiben nem volt szerencsénk az első alkalommal, úgy jó tudnunk, hogy számos online fogadással foglalkozó iroda ad kedvezményes újratöltési lehetőséget játékosainak.

Keresztértékesítés: Amennyiben pókerezni, vagy kaszinózni is szeretünk, úgy választhatunk olyan irodát, amely nem csak sportfogadás termékkel rendelkezik.

Több nagy oldal, online fogadások a Bet is foglalkozik internetes sportfogadás mellett egyéb szerencsejáték tevékenyéggel is. Így akár rendszeres sportfogadási bónuszaink mellett kaszinó, nyerőgép és kártyajáték bónuszokat is kaphatunk. Fontos, hogy ezeknek általában a megforgatási követelményeik játék specifikusak, így az adott játékon kell az összeget megforgatnunk sportfogadás helyett!

Hűségprogramok és VIP ajándékok Amennyiben magas tétes játékosok vagyunk, úgy örömmel fogjuk fogadni, hogy szinte minden iroda rendelkezik hűségprogrammal és VIP ajánlatok is rendszeresen kerülnek kiosztásra.

Pontos Végeredmény Párosított A technikai sportoknál — mint például a Forma-1 ss— kifejezetten népszerűk az időmérő futamokra vonatkozó piacok pl. Ejtsünk pár szót a be- és kifizetési módokról is!

Hűségprogramba való bekerülés a legtöbb esetben automatikusan történik, ha megfelelő összegben, sokszor fogadunk egy adott oldalon. Ezekről az általában kis free bet formájában érkező jutalmakról emailben értesít minket az oldal.

Hűséges játékosok számára az ingyenes fogadások mellett póker és kaszinó bónuszok, apró logózott ajándékok, logózott pólók és pulóverek várnak.

Azokat, akiknek nagyon bejött az internetes sportfogadás online fogadások rendkívül magas összegeket forgatnak meg az oldalakon az irodák sokszor meghívják VIP eseményeikre, amelyek rangos futball mérkőzésektől kezdve F1 bokszutca látogatásoktól sztárokkal közös foci délutánokig terjedhetnek.

Sportfogadás hírek és előzetesek

Rendkívül elterjedt a VIP játékosok számára meghirdetett privát versenyek is. Ezeket általában magas téten játszó játékos számára hirdetik meg a fogadó irodák és ranglista rendszerben az adott időszak alatt megtett és megnyert fogadásokkal pontokat gyűjtve értékes pénznyereményekért versenyeztethetik a VIP játékosokat. Be és kifizetés gyorsasága, biztonsága Bemutatóinkban arra is kitérünk majd, hogy az oldalak milyen befizetési módokat fogadnak el és milyen kifizetési módokat ajánlanak.

Fontos megemlíteni, hogy ezek a legtöbb oldal esetében nem egyeznek meg, azaz nem biztos, hogy azzal a kártyával, amellyel befizettünk ki is tudjuk utalni a nyereményeinket.

Hasznosvélemények