Meztelen lehetőségek, Meztelen zuhanyozások

Index - Kultúr - Meztelen férfiszínészek fognak írónőktől felolvasni

meztelen lehetőségek hogyan működik a bitcoin pénztárca

Meztelen lehetőségek nem látta még Mona Lisát videón panaszkodni Nemrég mi is írtunk bővebben az úgynevezett deepfake videókról, amik a Redditről indultak útjukra egy deepfakes nevű felhasználó által. A redditező abból űzött furcsa hobbit, hogy szabadidejében hírességek arcát cserélte össze pornósztárokéval, gépi tanulásos algoritmusok segítségével.

meztelen lehetőségek genetikai mátrix bináris opciók áttekintéséhez

Az ötletet más netezők is elkezdték másolni, valaki egy FakeApp mobilappot is fejlesztett erre a feladatra, megadva a lehetőséget, hogy azok is elkészíthessék a saját hamis pornójukat, akik nem értenek semmiféle gépi algoritmushoz.

A deepfake gyakorlatilag a fotómanipuláció egy továbbfejlesztett változata, csak itt gépi tanulást és mesterséges intelligenciát használó programok dolgoznak azon, hogy egy adott videóban bárki arcát kicserélhessék egy másik emberére.

meztelen lehetőségek kereskedési robotok jelei

A jelenség egyik aggasztó jellemzője, hogy nem szükséges különösebb programozói tudás ahhoz, hogy valaki meztelen fotót montázsoljon egy ismerőséről, vagy egy hírességről. A Vice nemrég fedezte fel a Meztelen lehetőségek és Linuxra is elérhető, márciusban megjelent DeepNude appot, ami felöltözött nőkről pillanatok alatt meztelen fotót állít elő, meglehetősen valósághűen.

Nem meztelen a gyerek, szóval mehet a Facebookra?

Forrás: DeepNude A szoftver ingyen tölthető és használható, de csak 50 dollár fejében kaphatjuk meg azt a verziót, ami nem rak óriási vízjelet a képekre. A program meztelen lehetőségek megabájtnyi helyet igényel, de tovább 2,1 gigabájtra is szükség van a használatához szükséges fájlokhoz és adatokhoz.

meztelen lehetőségek a kereskedési botom

A cikk írásának pillanatában pedig épp nem érhető el az oldal a megnövekedett érdeklődés miatt… A DeepNude azon a Pix2Pix algoritmuson alapszik, amit meztelen lehetőségek Kaliforniai Egyetem kutatói fejlesztettek meztelen lehetőségek célból, hogy fekete-fehér meztelen lehetőségek készíthessenek színeset.

Az app készítője a gépi tanulásos modellt több mint 10 ezer meztelen női kép felhasználásával képezte ki, jövőbeni tervei közt pedig szerepel az a verzió, ami a férfiakat is levetkőzteti. Bár ez nem jelenti azt, hogy meztelen lehetőségek fordulhat a kocka a jövőben.

meztelen lehetőségek hol lehet bináris opciókat megtanulni

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei.

Hasznosvélemények