Kereskedelem visszafordítását. Something went wrong

A görög hajókat visszafordították a török felségvizekről | TRT Magyar

kereskedelem visszafordítását

Mesterségesen előidéztünk egy olyan állapotot, amely az idő kereskedelem visszafordítását nyilával ellentétes irányba fejlődik — idézte Gorgyej Leszovikot, a Moszkvai Fizikai és Műszaki Intézet kvantuminformációs technológiai laboratóriumának MIPT kutatóját, a tanulmány vezető szerzőjét az intézet honlapján kereskedelem visszafordítását közlemény.

A moszkvai intézet, a zürichi Műszaki Egyetem és az amerikai Argonne Nemzeti Laboratórium kutatói tanulmányukban az IBM kereskedelem visszafordítását két kvantumbites számítógépét egy jóval bonyolultabb állapotból visszaküldtek egy egyszerűbbe, amivel megsértették a termodinamika második törvényét, amely kimondja, hogy minden valóságos folyamat irreverzibilis, azaz egy zárt rendszer csak statikus maradhat vagy idővel a kereskedelem visszafordítását állapota felé fejlődik.

Ezzel gyakorlatilag bemutatták az idő visszafordítását. Fotó: Shutterstock A tanulmány azt is jelzi, hogy az egyes kereskedelem visszafordítását időbeli visszafordítása valószínűtlen.

kereskedelem visszafordítását

Egyetlen elektron izolálása után és annak kiszámításával, hogy mennyi idő kellene viselkedésének véletlenszerű megváltoztatásához a természetben, kereskedelem visszafordítását tudósok azt találták, hogy szükség lenne az univerzum teljes élettartamára ahhoz, hogy ez a jelenség egyetlenegyszer megtörténjen a másodpercenként tanulmányozott 10 milliárd elektronnal.

Andrej Lebegyev, a tanulmány másik társszerzője szerint az időt visszafordító algoritmus hasznos lehet a kvantumszámítógépek még pontosabbá tételéhez.

kereskedelem visszafordítását

Ön mit gondol erről? Akik kereskednek el véleményét!

kereskedelem visszafordítását

Hasznosvélemények