Go opciók. Gollmann Kommissioniersysteme: Opciók

go opciók

Nincs nálad a Multipont go opciók Kezedben a megoldás!

Facebook 0 Frissítve: Halálra ítélték a korlátlan go opciók Jórészt eltűnhetnek a magyar mobilpiacról azok a korlátlan adatopciók, melyekkel bizonyos szolgáltatások elérése nem számít bele az előfizető által használt díjcsomag adatforgalmi keretébe. A hatóság tegnap először hozott határozatot a témában, kimondva, hogy a Magyar Telekom egyik ilyen díjcsomagja nem felel meg a netsemlegességről szóló EU-s előírásoknak.

Mostantól könnyedén gyűjtheted és költheted multipontjaid a MOL Go alkalmazás segítségével, sőt akár egy új kártyát is regisztrálhatsz! De ez nem minden!

Szállás jellemzői

Hosszabb utat tervezel? Vagy már úton is vagy és esetleg megéheztél?

go opciók

Találd meg az igényeidnek leginkább megfelelő és legközelebbi MOL kutat, akár menet közben! Érkezéskor már zsebedben is vannak az aktuális kedvezményeink eléréséhez szükséges kuponok, de könnyedén ellenőrizheted Multipont egyenleged is!

2016, 2017 Nissan Quest Minivan, new VAN Nissan Quest 2016, 2017 model

Ha már regisztráltál korábban a Multipont programba, akkor még egyszerűbben beléphetsz a a profiloddal, és a kártyád egyből megjelenik.

Multipont kártyád otthon is hagyhatod!

go opciók

A kártya internet elérés nélkül is használható! Add hozzá Multipont kártyád! Sőt az egyenlegedet a kártyádon mindig figyelemmel követheted.

Opciók Rugalmasság moduláris rendszerünk révén Már az alapfelszereltségű GO. A rugalmasság és ezáltal a jövőbiztonság rendkívül fontos a Gollmann Kommissioniersysteme számára.

Pár egyszerű érintéssel megnézheted azt is mikor, hol és mi alapján gyűjtötted őket! Apple Go opciók, egyből a kártyádon láthatod az egyenleged. Tervezd meg a kalandod a MOL Go-val!

go opciók

Az app segítségével könnyedén megtervezheted az útvonalad! Töltsd le ingyenesen.

Hasznosvélemények