Cue opció, CUE és BIN fájlok írása - Éjjel-Otthon - 2020

cue opció

cue opció

Letölthető a menüből ha nincs engedélyezve a béta verziók kihagyásavagy az angol oldalról: link Újdonságok: 1. Music alkalmazás a főmenü cue opció között!

  • Hogyan lehet pénzt keresni valódi interneten
  • CUE Fájlkiterjesztés - hogyan nyitható meg .cue?
  • Veszteségmentes audioformátumok (FLAC, APE ,WMA 9, stb.) - PROHARDVER! Hozzászólások
  • Ты этого добиваешься.
  • Hongkong hotelek és apartmanok, minden szálláshely Hongkong

Zenei jukebox, végre! A Musicbrainz.

.CUE opció száma 2

Airplay kliens — A Dune, mint Aiplay lejátszó kiválasztható iOS és macOS operációs rendszereink alatt, illetve egyéb operációs rendszereken Airplay-kompatibilis streamelő alkalmazásokból is. Új zenelejátszó felület — Egyedi háttérkép, albumborító, infók a zeneszámról — ahogy ez a kezdetek óta már mindenkinek hiányzott a Dune-ökön.

cue opció

Zenefájlokhoz lemezborító megjelenítése — Internetes adatbázisban is keresi a borítót a program. Csak a Duo 4K-n: az előlapi OLED-kijelző továbbfejlesztett használata — A lejátszás indítása után az első cue opció másodpercben látható a fájlnév vagy a zeneszám cue opció előadója, ha ezek az ID-TAG infók ki vannak töltve a zenefájlban. Movies, Music és TV gombok használata a Duo 4K világítós távirányítóján — A háttérvilágítású új távvezérlőt használva külön kapható a Solo modellekhez isezzel a cue opció gombbal azonnal cue opció főmenü elemekhez léphetünk be.

cue opció

Keresés funkció a My Collection jukeboxban — A film címe alapján kereshetünk. A beírt szavakat vagy szótöredékeket is találatnak veszi a program pl.

Mi az CUE fájl?

Star esetén az összes Star Wars meg lesz találva. A Keresés funkció a My Collection menüjében vagy a műfaj oldalon található meg.

cue opció

A Duo 4K-nál már az előző firmware-en is élt ez a lehetőség, csak a Solo modelleknél újdonság. Mostantól Auto mód is választható itt. Ha nem UTF-8, akkor a lejátszó menüjének cue opció pl.

cue opció

Ezentúl az alapbeállítás az Auto. Ha Auto módot választunk, akkor a lejátszó menüjének nyelve szerint lesz értelmezve az ilyen fájlok kódolása. Így nem kell a beállításokhoz nyúlni, ha mondjuk 7.

Az M3U a Winamp média lejátszóhoz kidolgozott playlist fájl, melyet azóta szinte minden média lejátszó használ. Az m3u a lejátszandó hang illetve videó fájlok elérési útját és nevét tartalmazza, lejátszási sorrendben, mely fájlok lehetnek helyi gépen, hordozható eszközökön vagy cue opció is. Ezenkívül megjegyzések is fűzhetők a fájlokhoz.

Reset után működik csak, illetve a Duo 4K-n már az előző firmware-ben is így volt. Ha létrehozzuk a rendszermemóriáttöbb alkalmazás által használt adat átmásolásra kerül ide a flash memóriából.

Vélemények

A Duo 4K-nál már az előző firmware-ben is így volt. Javítások: — A Duo 4K-n bizonyos zenefájlok indításakor kattanást lehetett hallani.

cue opció

Köszönet a hiba jelentéséért bodnapet és sonywega! YouTube nem mindig működtek jól.

Egyéb javítások a Recent funkció kapcsán. A Duo 4K-nál már az előző firmware javította ezt.

Hasznosvélemények