Bitcoin kliens. Letöltés – Bitcoin

bitcoin kliens
Bitcoin kliens szolgáltatók lehetővé teszik kereskedők számára bitcoin elfogadását olyan módon, hogy a kereskedő azonnal dollárban vagy egyéb szokásos devizában kapja meg a bevételt. Ezen kívül használható közérdekű felajánlásokra egyes szervezeteknél. Ellentétben az országok által kibocsátott fizetőeszközökkel, a bitcoinnak nincs központi kibocsátója, amely az árfolyamstabilitás vagy egyéb érdekek szerint intervenciót vagy egyéb akciót hajtana végre.

Semleges Felügyelet a pénzed felett Ez a pénztárca teljes felügyeletet biztosít a számodra bitcoinjaid felett. Ez azt jelenti, hogy semmilyen harmadik fél nem fagyaszthatja be vagy veszítheti el a pénzedet.

bitcoin kliens

Ugyanakkor továbbra Te vagy a felelős pénztárcád védelméért és biztonsági mentéseiért. Teljes hitelesítés Ez a pénztárca olyan egy teljes csomópont, amely hitelesíti és továbbítja a tranzakciókat a Bitcoin hálózatán.

Ez azt jelenti, hogy nem szükséges harmadik félbe vetett bizalom a tranzakciók hitelesítéséhez. A teljes csomópontok biztosítják a legmagasabb szintű bitcoin kliens, és elengedhetetlenek a hálózat védelmének fenntartásához. Ugyanakkor több helyet több mint GBsávszélességet és hosszabb szinkronizációs időt igényelnek.

bitcoin kliens

Teljes átláthatóság Ez a bitcoin kliens nyílt forráskódú és determinisztikus felépítésű. Ez azt jelenti, hogy a bitcoin kliens bármely fejlesztője ellenőrizheti a kódot, és meggyőződhet arról, hogy a végső szoftverben nem rejtőzik valamilyen rosszindulatú részlet.

bitcoin kliens

Sebezhető környezet Ez a pénztárca olyan számítógépeken is betöltődhet, amelyek rosszindulatú szoftverek által sebezhetőek. A számítógéped biztosítása, erős jelszó használata, a legtöbb pénzed hidegtárcába küldése vagy a kétlépcsős hitelesítés bevezetése megnehezítheti a bitcoinjaid ellopását.

bitcoin kliens

Tökéletesített személyesadat-védelem Megakadályozza a tranzakcióid utáni kémkedést Ez a pénztárca a címek váltogatásával bitcoin kliens teszi az egyenleged után való kémkedést. Továbbra is érdemes azonban figyelned arra, hogy minden egyes fizetés esetén új címet használj. Nem fed fel információkat Ez a pénztárca nem fed fel információt a hálózaton található bitcoin kliens számára, amikor fizetéseket fogadsz vagy küldesz.

A bitcoin pénztárca azoknak a privát kulcsoknak a tárolására szolgál, amelyekkel a felhasználó hozzáférhet a bitcoin címéhez és elköltheti a pénzét. Többfajta, különféle eszközökre tervezett tárcatípusból választhatunk.

Tor is használható Ez a pénztárca lehetővé teszi, hogy proxyként használd a Bitcoin kliens szolgáltatásait annak megakadályozására, hogy támadók vagy internetszolgáltatók a tranzakcióidhoz rendeljék az IP-címedet.

Teljes felügyelet a díjak felett Ez a tárca teljes felügyeletet biztosít a díjak felett.

bitcoin kliens

A tárca egyben az aktuális hálózati körülmények alapján releváns díjat ajánl arra, hogy a tranzakciók időben megerősítésre kerüljenek anélkül, hogy többet kelljen fizetni.

Hasznosvélemények